Lodge verhuur

De terrassenlodge
Deze lodge is een soort kampeerbungalow gelegen aan het kampeerveld met uitzicht op onze vijvers. Stelt u zich een voor: ’s morgens rustig ontwaken en op uw overdekte veranda heerlijk ontbijten, genietend van de rust en het uitzicht.
Buiten het vissen kunt u ook genieten van een stevige wandeling of een prachtige fietstocht door de mooie Achterhoek en ’s avonds nagenieten onder het genot van een heerlijk glaasje wijn, zittend op uw veranda.

Deze lodge is compleet gemeubileerd. Er is geen keukeninrichting aanwezig. Er is wel een magnetron en een koffiezetapparaat. Natuurlijk mag een flatscreen-tv ook niet ontbreken. Voor het terras is tuinmeubilair aanwezig. Daarnaast beschikt de lodge over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De 4-persoons lodge heeft één slaapkamer met 2 1-persoonsbedden en één slaapkamer met 2 kajuitbedden. Kussens en dekbedden zijn aanwezig. Laken- en handdoekpakketten zijn te huur. Gebruik van onderlaken en sloop is verplicht.

Tarieven
Lodge beschikbaar op aankomstdag vanaf 15.00 uur en weer verlaten voor 10.00 uur op de vertrekdag. Kosten overnachting exclusief laken- en handdoekpakket en toeristenbelasting.

Week € 500,00
Midweek/weekend € 300,00
1 nacht € 140,00
Laken- en handdoekpakket € 5,00 p.p.

Last minute, de laatste week voor datum per nacht te huren
1 persoon € 50,00, 2 personen € 75,00, 3 personen € 100,00, 4 personen € 125,00.

Vissen
Gasten die bij ons op de camping of in de lodge verblijven ontvangen altijd korting op het vissen.

Wilt u vissen in een natuurlijke omgeving met achterhoekse gezelligheid? Bel ons op:

Wij wensen u veel visplezier, respecteer medemens, natuur en dier 

0315 23 19 95